Thumbs up for et godt Åbent Hus!

 

Så er Åbent Hus overstået for denne gang, og sikke et af slagsen!

Hundredevis af mennesker, unge som gamle, har haft trodset det dårlige vejr og trangen til måske bare at blive hjemme på sofaen sådan en grå og trist lørdag og er i stedet mødt glade og friske op på TECHCOLLEGE's forskellige adresser.

Der har også været rig mulighed for at blive klogere på, hvad det egentlig indebærer, hvis nu man for eksempel gerne vil være murer, kok eller dyrepasser. Ja, eller smed, frisør eller grafisk tekniker. Eller en af vores mange andre interessante uddannelser.

Der har været demonstrationer, oplæg og på nogle afdelinger endda også en ganske "almindelig" undervisning, så de mange gæster har kunnet få en idé om, hvordan det foregår sådan et sted.

Der har været nysgerrige blikke, interessante spørgsmål og bare i det hele taget en god stemning og masser af liv.

Klik (eller swipe) igennem et lille galleri fra dagen herunder.

 

Seneste nyheder

6 guldmedaljer til TECHCOLLEGE ved DM i Skills 2024

20-04-2024

DM i Skills 2024 må siges at være en succes. Det blev nemlig til 6 guldmedaljer, efter alle 22 TECHCOLLEGE-deltagere havde ydet deres bedste til de mange konkurrencer.

Skorstensgaard-lærling blev værkfører fra første arbejdsdag

20-02-2024

Et job i mekanikerbranchen byder på spændende karrieremuligheder – og dét kan allerede ske inden karrieren rigtig er startet. Det kræver blot, at man gør en ekstra indsats og yder sit bedste. Og det gjorde vores tidligere elev Victor Bach Nielsen i den grad. Han er værkfører på værkstedet i Skorstensgaard Aalborg. Men for knap et halvt år siden var han stadig under uddannelse som mekanikerlærling.

Pilotprojekt uddanner grafisk teknikere til Sverige

25-10-2023

Arvid og Oliver fra Sverige har netop afsluttet deres første hovedløb på grafisk tekniker-uddannelsen på TECHCOLLEGE.

Vis flere