Skills er med til at udvikle eleverne

 

DM i Skills er et kæmpe arrangement, og i tre dage er der i Bella Center et mylder af elever, trænere, dommere, undervisere, gæster, forældre og selvfølgelig også en masse stolte virksomheder, der er med for at støtte og følge deres elever.

En af de virksomheder, der er til stede, er Hydratech Industries, der har Emil Stjernholm Tipsmark med i konkurrencen for industriteknikere.

- Vi vil selvfølgelig gerne støtte op om vores elever og deres ambitioner. Hvis og når en elev har interessen og overskuddet til at deltage, så vil vi selvfølgelig gerne hjælpe ham med det, fortæller teamleder Flemming Kania Pedersen fra Hydratech Industries.

Han er taget et smut til København for at følge med i, hvordan Emil klarer sig - og så også for lige at være en del af oplevelsen.

- Alle de her muligheder med talentspor, skills og så videre, det var der jo slet ikke, da vi gamle hoveder selv blev uddannet, så det er jo fantastisk, at de unge i dag kan få lov til at vise deres interesse og passion for deres fag frem på den måde.

For virksomheden koster det en del ressourcer at have elever med til DM i Skills. Men det er ikke gennem de økonomiske briller, at sådan en deltagelse skal vurderes.

- Som virksomhed får vi selvfølgelig vist vores navn lidt frem, men derudover er det jo med til at udvikle eleverne ret hurtigt, når de deltager ved sådan noget her. De lærer hurtigt at skulle arbejde meget selvstændigt og de får også pudset nogle spidskompetencer mere af, end de ellers ville i løbet af uddannelsen.

Emil Stjernholm Tipsmark kender til at have nok at se til, for hans uddannelse som industritekniker er af EUX-varianten. Men måske netop derfor var de hos Hydratech Industries heller ikke i tvivl om, at Emil kunne klare at deltage ved DM i Skills.

- Vi kender jo Emil som en hårdtarbejdende og fokuseret ung mand. Det kendetegner jo tit EUX-eleverne, fordi de ofte har en målrettet plan om, hvad de gerne vil fremadrettet. Og den fokus og målrettethed har han uden tvivl båret med sig ind i Skills også.


Seneste nyheder

6 guldmedaljer til TECHCOLLEGE ved DM i Skills 2024

20-04-2024

DM i Skills 2024 må siges at være en succes. Det blev nemlig til 6 guldmedaljer, efter alle 22 TECHCOLLEGE-deltagere havde ydet deres bedste til de mange konkurrencer.

Skorstensgaard-lærling blev værkfører fra første arbejdsdag

20-02-2024

Et job i mekanikerbranchen byder på spændende karrieremuligheder – og dét kan allerede ske inden karrieren rigtig er startet. Det kræver blot, at man gør en ekstra indsats og yder sit bedste. Og det gjorde vores tidligere elev Victor Bach Nielsen i den grad. Han er værkfører på værkstedet i Skorstensgaard Aalborg. Men for knap et halvt år siden var han stadig under uddannelse som mekanikerlærling.

Pilotprojekt uddanner grafisk teknikere til Sverige

25-10-2023

Arvid og Oliver fra Sverige har netop afsluttet deres første hovedløb på grafisk tekniker-uddannelsen på TECHCOLLEGE.

Vis flere