Food Fokus 2023

 

Igen i år danner TECHCOLLEGE ramme for en sand festdag i madens og servicens tegn, som vi har valgt at kalde Food Fokus 2023. Udover en masse spændende oplæg, workshops og udstillere er der også bredt mesterskaber og konkurrencer ud over hele skolen – og du er selvfølgelig inviteret med!

Program

– Hør masser af spændende oplæg, imens der bliver dystet i alle mesterskaberne

Thomas Castberg – Fra køkken til tv
Kl. 10.00-10.45 og 11.00-11.45

Danish Crown – DYRBAR
Kl. 12.00-12.45, 13.00-13.45 og 14.00-14.45

Arla Pro
Kl. 10.00-10.45, 11.00-11.45 og 12.00-12.45

Hvad kan nordjysk vin?
Kl. 11.00-11.45, 13.00-13.45 og 14.00-14.45

Liselotte K. G. Andersen fra Kokken på kanten – Bæredygtighed
Kl. 10.00-10.45, 11.00-11.45, 13.00-13.45, 14.00-14.45 og 15.00-15.45

”SuperPolle” – Nordjysk øl, kan det drikkes?
Kl. 12.00-12.45, 13.00-13.45, 14.00-14.45 og 15.00-15.45

Elias – Nordjysk øko fjerkræ
Kl. 11.00-11.45, 13.00-13.45 og 14.00-14.45

Gourmet Engros
Se spændende nye produkter hver time

Mikele Volpi, DRC – Fremtidens rekruttering og grøn omstilling
Kl. 10.00-10.45, 11.00-11.45 og 15.00-15.45

Elevcoach fra TECHCOLLEGE – Sårbare unge
Kl. 10.00-10.45, 12.00-12.45, 13.00-13.45, 14.00-14.45 og 15.00-15.45

Gedulgt – den gode cocktail
Kl. 12.00-12.45, 13.00-13.45, 14.00-14.45 og 15.00-15.45

”De gyldne nøgler”
Kl. 12.00-12.45, 13.00-13.45, 14.00-14.45 og 15.00-15.45

Det nye skolehjem
Rundvisninger hver time fra kl. 10.00-15.00


Fælles præmieoverrækkelse kl. 16.00 for alle konkurrencefag


Der er begrænset antal pladser til hvert oplæg

Hele dagen

Mesterskaber inden for gastronomi, tjener, receptionist, ernæring, bager og gourmetslagter

Mød også bl.a. udstillere fra:

Haugen-Gruppen
Oscar Davidsen
Kokkeforeningen Danmark
Arla Pro
Danish Crown
Marie Brizard Wine & Spirits
Saxstrup Vingaard
Good Food Group
Gourmet Engros
Vendsyssel Fjerkræslagteri
TermIT