Carolines praktik i Grønland

 

Caroline er i gang med gastronomuddannelsen og er i praktik i kantinen på TECHCOLLEGE, da hun fik tilbuddet om at tage en del af sin praktik i Grønland. Her fortæller hun om sine oplevelser:

”Aluu fra Maniitsoq

Jeg fik tilbuddet om at komme en tur til Grønland, nærmere betegnet Maniitsoq (sukkertoppen). Det krævede ikke meget betænkningstid, da det altid har været en drøm. Så jeg sprang til, og knap 14 dage efter stod jeg i Maniitsoq.

Indtil videre er der intet at sætte en finger på, folkene i byen og på hotellet (Hotel Maniitsoq) er virkelig søde og imødekommende. Jeg er simpelthen blevet taget så godt imod! Naturen er fantastisk og at få lov til at arbejde med anderledes råvarer, samt at skulle tænke ud af boksen mht., hvilke garniture osv. der er tilgængelig heroppe, er en fed udfordring. Selve området er bare smukt med smukt på. Ta' et kig' på billederne, så kan I se, hvad jeg mener.”

 

Seneste nyheder

6 guldmedaljer til TECHCOLLEGE ved DM i Skills 2024

20-04-2024

DM i Skills 2024 må siges at være en succes. Det blev nemlig til 6 guldmedaljer, efter alle 22 TECHCOLLEGE-deltagere havde ydet deres bedste til de mange konkurrencer.

Skorstensgaard-lærling blev værkfører fra første arbejdsdag

20-02-2024

Et job i mekanikerbranchen byder på spændende karrieremuligheder – og dét kan allerede ske inden karrieren rigtig er startet. Det kræver blot, at man gør en ekstra indsats og yder sit bedste. Og det gjorde vores tidligere elev Victor Bach Nielsen i den grad. Han er værkfører på værkstedet i Skorstensgaard Aalborg. Men for knap et halvt år siden var han stadig under uddannelse som mekanikerlærling.

Pilotprojekt uddanner grafisk teknikere til Sverige

25-10-2023

Arvid og Oliver fra Sverige har netop afsluttet deres første hovedløb på grafisk tekniker-uddannelsen på TECHCOLLEGE.

Vis flere