Kager til grønlandsk zoo-dag

 
Et billede

I Aalborg Zoo fejrer de fredag Grønlands Nationaldag. Og til enhver god fejring hører der sig kage til. Masser af kage.

Hvem skulle være bedre til at stå for det, end vores dygtige bagerelever her på TECHCOLLEGE?

Til fejringen har de været i gang med at bage 700 kager (i runde tal), og der er lidt for enhver smag. Små fuglereder af marengs med masser af creme, chokoladedrøm, brownies, mandelkager og sandkage med marcipan. Mon ikke de fleste kan finde noget, de kan lide på sådan et kagebord.

Kagerne er lavet af elever på bageruddannelsens grundforløb, og der har været godt gang i både gryder, ovne, røremaskiner og hænder, som du kan se i galleriet herunder.

Velbekomme!

 

Seneste nyheder

6 guldmedaljer til TECHCOLLEGE ved DM i Skills 2024

20-04-2024

DM i Skills 2024 må siges at være en succes. Det blev nemlig til 6 guldmedaljer, efter alle 22 TECHCOLLEGE-deltagere havde ydet deres bedste til de mange konkurrencer.

Skorstensgaard-lærling blev værkfører fra første arbejdsdag

20-02-2024

Et job i mekanikerbranchen byder på spændende karrieremuligheder – og dét kan allerede ske inden karrieren rigtig er startet. Det kræver blot, at man gør en ekstra indsats og yder sit bedste. Og det gjorde vores tidligere elev Victor Bach Nielsen i den grad. Han er værkfører på værkstedet i Skorstensgaard Aalborg. Men for knap et halvt år siden var han stadig under uddannelse som mekanikerlærling.

Pilotprojekt uddanner grafisk teknikere til Sverige

25-10-2023

Arvid og Oliver fra Sverige har netop afsluttet deres første hovedløb på grafisk tekniker-uddannelsen på TECHCOLLEGE.

Vis flere