Tech Challenge 2018

 
Et billede

Fredag lignede TECHCOLLEGE ikke helt sig selv. Dagen bød nemlig på Tech Challenge; den årlige studiestartsdag for grundforløbselever fra hele skolen.

Dagen startede i samlet flok, hvor direktør Michael Johansson bød velkommen, inden de næsten 1200 elever blev sat i gang med dagens hovedtema.

undefined

undefined

Her skulle eleverne holdvis gennemføre en række udfordringer, der krævede alt fra køligt overblik logisk tænkning til fysisk overskud og frem for alt et stærkt samarbejde.

Flere klassikere som ’Den Blinde Tjener’ og ’Gummistøvlekast’ var som altid et stort hit og grundlag for både frustrationer og grin.

undefined

undefined

Blandt nye udfordringer skulle eleverne igennem ’Den Dvaske Flaskedasker’, der måske nok kan ødelægge en god frisure, men til gengæld også udfordrer evnen til at skynde sig langsomt, hvilket ikke altid er helt nemt.

undefined

Vejret viste sig fra sin danske sidea med lige dele sol, skyer og regn. Sidstnævnte var dog så flink at vente med at vise sig til sidst på formiddagen, så det meste af dagen gik uden problemer. Da regnen så endelig satte ind, så gjorde den det til gengæld også ordentligt, og nogle elever så sig nødsaget til at krybe i læ under træer og halvtage – eller indenfor, selvfølgelig.

undefined

Det var dog også her, fårene blev skilt fra bukkene, og de hold, der trodsede naturens efterårshumør og fortsatte ufortrødent, fik mulighed for at sætte ekstra point på kontoen. Og det kunne ses på slutstillingen.

Øverst på sejrsskamlen stod nemlig hold 51; et hold af tømrerelever, der ikke ville lade en smule vand komme i vejen for sejrsmulighederne.

undefined

- Vi tog en kollektiv beslutning om, at vi ville fortsætte. Det er jo bare vand. Skulle vi lade det tage sejren fra os?

Sådan lyder kommentaren til afslutningen på formiddagen fra Christian, der var på det vindende hold. Beslutningen var hurtigt taget, selvom eleverne kun har kendt hinanden i små to uger.

- Vi har været heldige med vores klasse, det er der ingen tvivl om. Folk er enige om, at der skal arbejdes, og vi gør det med et godt humør. Det er samme tankegang, der sikrer os sejren i dag, det er jeg sikker på.

Efter vinderkåringen gik komikeren Mikkel Klint Thorius på ’scenen’. ’Scenen’ var dog rykket inden for i ly af regnen, og selvom aulaen i Aalborg Tekniske Gymnasium ikke var lige så fyldt, som plænen foran scenen udenfor var det fra morgenstunden, så var stemningen stadig høj.

undefined

Se flere billeder fra dagen i billedgalleriet herunder.

 

Seneste nyheder

Skorstensgaard-lærling blev værkfører fra første arbejdsdag

20-02-2024

Et job i mekanikerbranchen byder på spændende karrieremuligheder – og dét kan allerede ske inden karrieren rigtig er startet. Det kræver blot, at man gør en ekstra indsats og yder sit bedste. Og det gjorde vores tidligere elev Victor Bach Nielsen i den grad. Han er værkfører på værkstedet i Skorstensgaard Aalborg. Men for knap et halvt år siden var han stadig under uddannelse som mekanikerlærling.

Pilotprojekt uddanner grafisk teknikere til Sverige

25-10-2023

Arvid og Oliver fra Sverige har netop afsluttet deres første hovedløb på grafisk tekniker-uddannelsen på TECHCOLLEGE.

Årets Læreplads 2023 er kåret

10-10-2023

Årets Læreplads 2023 er nu kåret, og æren tilfaldt i år Brønderslev-virksomheden Qupaq, der er blevet indstillet af virksomhedens første teknisk designer-elev, Pernille Marie Kjærgaard Jensen.

Vis flere