HTS-legat til engagerede elever

 

Mandag eftermiddag uddelte HTS Nordjylland deres årlige legater til elever, der 'er engagerede og til stede i uddannelsen, kæmper for at nå sine mål og bruger sine evner på andre end sig selv'.

I år uddelte fonden i alt 240.000 kroner til 12 elever, heriblandt fire elever her fra TECHCOLLEGE.

Et stort tillykke til:

Tjenerelev Mathias Synkesen Rasmussen
Smørrebrød & Catering-elev Stine Brøndum
Kokkeelev Elisabeth Madsen
Receptionistelev Irene Løvhøj Christensen.

TECHCOLLEGE's forhenværende direktør, Michael Johansson, stod for at overrække de fire diplomer med en tale, hvor han blandt andet læste første vers af Halfdan Rasmussens digt "Noget om at være" op, mens han mindede eleverne om, at det vigtigste i livet er at være sig selv, og at ægte frihed er at bestemme over sit eget liv.

Også et stort tillykke til

Daniel Moelsby Christensen, Nete Nordstrøm Jørgensen og Sedigheh Baharlooei fra AMU Nordjylland, samt Victoria Grøn Uhrenfeldt, Andreas Solomonsen, Helene Lindberg Kristensen, Anja Kristine Storgaard Christiansen og Emil Lisbjerg Nielsen fra Aalborg Handelsskole.

Alle 12 elever får med diplomet altså hver 20.000 kroner. Et beløb, som de skal huske at melde til skattevæsenet, som der fra talerne blev gjort opmærksom på flere gange. Det må vi så håbe, at de husker.

 

Seneste nyheder

6 guldmedaljer til TECHCOLLEGE ved DM i Skills 2024

20-04-2024

DM i Skills 2024 må siges at være en succes. Det blev nemlig til 6 guldmedaljer, efter alle 22 TECHCOLLEGE-deltagere havde ydet deres bedste til de mange konkurrencer.

Skorstensgaard-lærling blev værkfører fra første arbejdsdag

20-02-2024

Et job i mekanikerbranchen byder på spændende karrieremuligheder – og dét kan allerede ske inden karrieren rigtig er startet. Det kræver blot, at man gør en ekstra indsats og yder sit bedste. Og det gjorde vores tidligere elev Victor Bach Nielsen i den grad. Han er værkfører på værkstedet i Skorstensgaard Aalborg. Men for knap et halvt år siden var han stadig under uddannelse som mekanikerlærling.

Pilotprojekt uddanner grafisk teknikere til Sverige

25-10-2023

Arvid og Oliver fra Sverige har netop afsluttet deres første hovedløb på grafisk tekniker-uddannelsen på TECHCOLLEGE.

Vis flere