Nedlukning af al fysisk undervisning frem til og med 17. januar

 

Som følge af de skærpede restriktioner i blandt andet Aalborg Kommune, som torsdag eftermiddag blev annonceret på et pressemøde, lukkes der for al fysisk undervisning på TECHCOLLEGE gældende fra mandag 14. december. til og med 17. januar.
Undtaget er eksamener, prøver og certifikatkurser, som stadig vil foregå på skolen som planlagt.

Al anden undervisning overgår til virtuel undervisning, og elever vil i løbet af fredag modtage informationer herom fra deres undervisere.

Alle aktiviteter på TECHCOLLEGE Praktikcenter bliver ligeledes virtuel fra mandag 14. december, og eleverne herfra vil modtage besked angående den kommende tid fra deres respektive praktikpladsinstruktører fredag.

Skolehjemmet er fortsat åbent.

Vi opfordrer stadig alle vores elever til at lade sig teste, så vi kan få smitten banket ned, få en nogenlunde tryg jul og komme tilbage på skolen 17. januar.


Seneste nyheder

Skorstensgaard-lærling blev værkfører fra første arbejdsdag

20-02-2024

Et job i mekanikerbranchen byder på spændende karrieremuligheder – og dét kan allerede ske inden karrieren rigtig er startet. Det kræver blot, at man gør en ekstra indsats og yder sit bedste. Og det gjorde vores tidligere elev Victor Bach Nielsen i den grad. Han er værkfører på værkstedet i Skorstensgaard Aalborg. Men for knap et halvt år siden var han stadig under uddannelse som mekanikerlærling.

Pilotprojekt uddanner grafisk teknikere til Sverige

25-10-2023

Arvid og Oliver fra Sverige har netop afsluttet deres første hovedløb på grafisk tekniker-uddannelsen på TECHCOLLEGE.

Årets Læreplads 2023 er kåret

10-10-2023

Årets Læreplads 2023 er nu kåret, og æren tilfaldt i år Brønderslev-virksomheden Qupaq, der er blevet indstillet af virksomhedens første teknisk designer-elev, Pernille Marie Kjærgaard Jensen.

Vis flere