Studiemiljøet på TECHCOLLEGE

 

På TECHCOLLEGE uddanner vi både kokke, frisører, murer, mekanikere, IT-supportere og mange flere. Vi har 3600 forskellige elever, så vores elevgruppe er utrolig mangfoldig. Desuden er vores uddannelser placeret på fem forskellige adresser, og en stor del af den enkelte elevs uddannelse foregår ude på lærepladsen. Derfor gør vi, hvad vi kan, for at skabe et godt studiemiljø, og en fællesskabsfølelse på tværs af uddannelser og adresser.

For de elever, der kommer langvejsfra, kan skoleopholdet blive ekstra socialt, fordi man så er berettiget til at bo på skolehjemmet. Her er der løbende er sociale aktiviteter, og man deler også fællesarealer med mange andre elever. 

Arrangementer på TECHCOLLEGE

Det første man oplever, som ny elev i august, er studiestartsdagen. Her har vi arrangeret en hel dag fyldt med sjove aktiviteter og lege. Vi kalder dagen for Tech Challenge, og du kan se billeder fra Tech Challenge 2019. Dagen rundes af med fredagscafé, så man har mulighed for at blive hængende og snakke med sine nye venner, når aktiviteterne er overstået. 

I 2019 afholdt vi også en Tech Together, hvor vi samler alle elever til en idégenereringsdag i vores maskinhal på landbrugsafdelingen. I 2019 var målet at få nye konkrete ideer til, hvordan vi kan styrke studiemiljøet og gøre det endnu federe at være elev på TECHCOLLEGE.

Vi har løbende fredagscafeer, hvor der sælges øl og andre alkoholiske drikke. 

Desuden har vi to årlige elevfester

Én gang om året er der DM i Skills. Her har vi hvert år deltagere fra de forskellige uddannelser med, og vi har de seneste år været Danmarks mest vindende skole i konkurrencerne. 

Som elev kan man også engagere sig i skolens elevråd eller festudvalg. Hver klasse har en elevrådsrepræsentant, og vores mission med både elevrådet og festudvalget er at skabe det optimale studiemiljø for vores elever.