Her er de 10 mest populære uddannelser på TECHCOLLEGE

 

Her er de 10 mest populære uddannelser på TECHCOLLEGE

Den 18. januar begyndte mere end 1000 nye elever på TECHCOLLEGEs uddannelser. Her er de 10 uddannelser, der fik flest ansøgninger.

  1. Tømrer
  2. Elektriker
  3. Data og kommunikation
  4. VVS-energi
  5. Personvognsmekaniker
  6. Gastronom (kok)
  7. Murer
  8. Bygningsmaler
  9. Smed
  10. Landbrug

Tømreruddannelsen skiller sig ud - uddannelsen står nemlig for hele 14 procent af optaget og har fået næsten dobbelt så mange ansøgere som elektrikeruddannelsen, der lander på 2. pladsen. Efter 10. pladsen fordeler resten af eleverne sig nogenlunde jævnt på de resterende 19 uddannelser, der startede 18. januar.

I alt har vi startet hold op på 29 uddannelser den 18. januar.

Den 28. januar holder vi virtuel informationsaften om de erhvervsuddannelser og EUX-uddannelser, der starter til august. Tilmeld dig på https://techcollege.dk/informationsaften


Seneste nyheder

Skorstensgaard-lærling blev værkfører fra første arbejdsdag

20-02-2024

Et job i mekanikerbranchen byder på spændende karrieremuligheder – og dét kan allerede ske inden karrieren rigtig er startet. Det kræver blot, at man gør en ekstra indsats og yder sit bedste. Og det gjorde vores tidligere elev Victor Bach Nielsen i den grad. Han er værkfører på værkstedet i Skorstensgaard Aalborg. Men for knap et halvt år siden var han stadig under uddannelse som mekanikerlærling.

Pilotprojekt uddanner grafisk teknikere til Sverige

25-10-2023

Arvid og Oliver fra Sverige har netop afsluttet deres første hovedløb på grafisk tekniker-uddannelsen på TECHCOLLEGE.

Årets Læreplads 2023 er kåret

10-10-2023

Årets Læreplads 2023 er nu kåret, og æren tilfaldt i år Brønderslev-virksomheden Qupaq, der er blevet indstillet af virksomhedens første teknisk designer-elev, Pernille Marie Kjærgaard Jensen.

Vis flere