Formandsskifte i TECHCOLLEGE’s bestyrelse

 

Fra 1. maj 2020 går Jan O. Gregersen fra næstformandsposten til formandsposten i bestyrelsen på TECHCOLLEGE.

Formandsskiftet er resultatet af en tidligere indgået aftale om, at formandsposten hvert andet år skifter mellem at være besat af henholdsvis arbejdsgiver- og lønmodtagerrepræsentanter.

Dermed er det også et ganske udramatisk skifte, hvor den hidtidige formand, Torben Nørgaard Christensen, fortsætter som næstformand. Af samme grund kommer skiftet heller ikke til at betyde den store revolution i bestyrelsens arbejde fremadrettet.

- Med sidste års ansættelse af en ny direktør i form af Søren Samuelsen, der har arbejdet med at få udarbejdet en ny strategi for skolen, er de næste års retning allerede udstukket, og det kommer formandsskiftet ikke til at ændre på, fortæller Jan O. Gregersen.

- Vi vil fortsat have tre store fokusområder; implementeringen af skolens nye strategi på tværs af hele organisationen; en bygningsstrategi for både at optimere de nuværende kvadratmeter og undersøge mulighederne for nybyggeri; og det altid store og vigtige spørgsmål om, hvordan vi får flere unge mennesker til at vælge en erhvervsuddannelse. Den nuværende situation med nedlukning på grund af corona-virussen kommer til at give nogle uforudsete, nye udfordringer i form af blandt andet mistede lærepladser, og der bliver det i den kommende tid vores fremmeste opgave at sørge for, at vi kan få bevaret så mange pladser som muligt

Jan O. Gregersen blev valgt ind i bestyrelsen på TECHCOLLEGE 1. maj 2014 som bestyrelsesmedlem, inden han i 2018 blev valgt som næstformand.

Han har i de seneste 10 år været formand i Aalborg Metal, ligesom han sidder i Dansk Metals forretningsudvalg. Derudover bestrider han bestyrelsesposter i blandt andet Erhvervshus Nordjylland og LO Aalborg, så hverken bestyrelsesarbejdet eller formandsansvaret er altså nyt for ham.

- En god bestyrelse tager ansvar for, at tingene udvikler sig i den rigtige retning, og det synes jeg, at TECHCOLLEGE’s bestyrelse har haft god succes med. Jeg ser frem til at fortsætte i samme gode gænge som hidtil, hvor samarbejde og oprigtig interesse for TECHCOLLEGE’s bedste har været kendetegnende for bestyrelsens arbejde, fortæller Jan O. Gregersen.

Den hidtidige formand, Torben Nørgaard Christensen, blev valgt ind i bestyrelsen 1. maj 2010 som næstformand, og har siden 1. maj 2014 været formand. Han fortsætter som nævnt som næstformand fra 1. maj 2020, og Jan O. Gregersen glæder sig til at fortsætte samarbejdet, selvom de to nu bytter stol.

- Samarbejdet i formandsskabet har været rigtigt godt, og det vil selvfølgelig fortsætte, selvom det nu er mig, der skal forberede bestyrelsesmøderne sammen med direktøren, slutter Jan O. Gregersen.


Seneste nyheder

6 guldmedaljer til TECHCOLLEGE ved DM i Skills 2024

20-04-2024

DM i Skills 2024 må siges at være en succes. Det blev nemlig til 6 guldmedaljer, efter alle 22 TECHCOLLEGE-deltagere havde ydet deres bedste til de mange konkurrencer.

Skorstensgaard-lærling blev værkfører fra første arbejdsdag

20-02-2024

Et job i mekanikerbranchen byder på spændende karrieremuligheder – og dét kan allerede ske inden karrieren rigtig er startet. Det kræver blot, at man gør en ekstra indsats og yder sit bedste. Og det gjorde vores tidligere elev Victor Bach Nielsen i den grad. Han er værkfører på værkstedet i Skorstensgaard Aalborg. Men for knap et halvt år siden var han stadig under uddannelse som mekanikerlærling.

Pilotprojekt uddanner grafisk teknikere til Sverige

25-10-2023

Arvid og Oliver fra Sverige har netop afsluttet deres første hovedløb på grafisk tekniker-uddannelsen på TECHCOLLEGE.

Vis flere