Bedst i test på auto-afdelingen

 
Et billede

Der blev skruet, der blev målt, der blev pumpet og der blev smurt. Motorer spinnede og døre blev smækket.

Sådan er det nu stort set altid på vores auto-afdeling, men lige i fredags var det alligevel anderledes. For der var nerver, der var tidspres og der var dommere.

Her stod den nemlig på regionsmesterskaberne for lastvognsmekanikere.

undefined

Inden dagen var omme, blev der selvfølgelig også kåret en vinder.

Herfra skal der lyde et stort tillykke til Jonas Marius Jensen, der er i lære hos KEOLIS i Tylstrup.

Han kan dermed godt begynde at overveje, hvad han skal have med i tasken, når den skal pakkes op mod DM i Skills 2020, hvor han selvfølgelig skal deltage.

Med sig på turen kan han tage Rasmus Dissing Svane, der er i lære hos Stiholt i Thisted, der med sin fine andenplads ved regionsmesterskabet også sikrede sig en plads ved DM i Skills.

undefined

Mens vi her på TECHCOLLEGE lagde lokaler til at finde regionens bedste lastvognsmekanikere, så var der også gang i den i Holstebro. Her skulle regionens bedste personvognsmekanikere nemlig findes.

TECHCOLLEGE var her repræsenteret ved Morten Larsen, der for kort tid siden vandt skolemesterskabet, og ved regionsmesterskabet gjorde han igen en god figur.

Her blev det til en flot andenplads, og dermed kan også han godt begynde at pudse evnerne af, så han er klar, når DM i Skills finder sted i januar.

undefined


Seneste nyheder

6 guldmedaljer til TECHCOLLEGE ved DM i Skills 2024

20-04-2024

DM i Skills 2024 må siges at være en succes. Det blev nemlig til 6 guldmedaljer, efter alle 22 TECHCOLLEGE-deltagere havde ydet deres bedste til de mange konkurrencer.

Skorstensgaard-lærling blev værkfører fra første arbejdsdag

20-02-2024

Et job i mekanikerbranchen byder på spændende karrieremuligheder – og dét kan allerede ske inden karrieren rigtig er startet. Det kræver blot, at man gør en ekstra indsats og yder sit bedste. Og det gjorde vores tidligere elev Victor Bach Nielsen i den grad. Han er værkfører på værkstedet i Skorstensgaard Aalborg. Men for knap et halvt år siden var han stadig under uddannelse som mekanikerlærling.

Pilotprojekt uddanner grafisk teknikere til Sverige

25-10-2023

Arvid og Oliver fra Sverige har netop afsluttet deres første hovedløb på grafisk tekniker-uddannelsen på TECHCOLLEGE.

Vis flere