Kosmetikerelever på Mallorca

 
Et billede

Seks elever fra Kosmetiker-uddannelsen er lige nu på Mallorca, hvor de tager deres Spa-modul på tre forskellige spa-steder.

Nicoline og Line tilbringer de tre uger på Sensacious Wellness & Spa, hvorfra de har taget et billede af nogle af deres omgivelser.

undefined

Kia og Julie er på Bella Playa, hvorfra de også har sendt et billede hjem af et lokale af den slags, hvor de fleste af os vist godt kunne tage et par uger eller tre - selvom den selvfølgelig står på hårdt arbejde!

undefined

Theresa og Anna er på Lago, hvor vi ikke lige har fået et billede fra endnu – men det skulle vist være ganske skønt!

Efter pinse tager faglærer Charlotte Nielsen ned for at se til eleverne, høre fra mestrene og i det hele taget se, hvordan hele forløbet går indtil videre. Det hører vi mere til i slutningen af næste uge.

Håbet er, at udlandspraktikken kan blive en tilbagevendende del af uddannelsen – og potentielt også åbne flere muligheder for at etablere elevpladser i udlandet. Men det ligger længere ude i fremtiden.

For nu håber vi på, at de seks elever har en god og lærerig tur.


Seneste nyheder

6 guldmedaljer til TECHCOLLEGE ved DM i Skills 2024

20-04-2024

DM i Skills 2024 må siges at være en succes. Det blev nemlig til 6 guldmedaljer, efter alle 22 TECHCOLLEGE-deltagere havde ydet deres bedste til de mange konkurrencer.

Skorstensgaard-lærling blev værkfører fra første arbejdsdag

20-02-2024

Et job i mekanikerbranchen byder på spændende karrieremuligheder – og dét kan allerede ske inden karrieren rigtig er startet. Det kræver blot, at man gør en ekstra indsats og yder sit bedste. Og det gjorde vores tidligere elev Victor Bach Nielsen i den grad. Han er værkfører på værkstedet i Skorstensgaard Aalborg. Men for knap et halvt år siden var han stadig under uddannelse som mekanikerlærling.

Pilotprojekt uddanner grafisk teknikere til Sverige

25-10-2023

Arvid og Oliver fra Sverige har netop afsluttet deres første hovedløb på grafisk tekniker-uddannelsen på TECHCOLLEGE.

Vis flere