Studiestart på Konstruktion, produktion og biler - EUX

 

Velkommen

Velkommen som ny elev på Konstruktion, produktion og biler med EUX. 

Skal du starte her den 10. august, fik du det første brev fra os i din e-boks i uge 13. Har du ikke modtaget dette brev, vil vi bede dig skrive til os på mail@techcollege.dk. Sørg også for at aktivere din e-boks.

 

Informationsaften

Vi holder en informationsaften for alle tilmeldte elever

onsdag den 6. maj kl. 17.00 - 18.30
på Øster Uttrup Vej 1, 9000 Aalborg

Tag gerne dine forældre med til informationsaftenen. Her vil vi forklare mere om hvordan EUX er bygget op og tale helt praktisk om hvordan den første tid kommer til at forløbe. Vi taler også om SU, befordring og skolens ordensregler. Der vil være en studievejleder til mødet og vi taler også om SPS, så du kender dine muligheder for støtte, hvis du har brug for noget. 

 

Første skoledag

Du skal møde kl. 8.15 på din første skoledag på TECHCOLLEGE. Du bedes medbringe arbejdstøj, sikkerhedssko samt en bærbar PC. Dagen slutter kl. 13.00.

 

Undervisning på tre adresser

Som EUX-elev på Konstruktion, produktion og biler kommer du til at få undervisning på tre forskellige adresser på TECHCOLLEGE. Det er stadig den samme skole, så reglerne er de sammen, men mødetider og kantinens åbnningstider varierer lidt. Du kan læse mere om adresserne herunder.