Skolepraktik for gourmetslagter

Skolepraktik på gourmetslagteruddannelsen

undefined

Skolepraktikken for gourmetslagteruddannelsen ligger på Teglværket 2, 9400 Nørresundby. Her driver vi kantinen. 

Som elev i gourmetslagter-skolepraktikken på Teglværket, er du med til at producere pålæg og lune retter til kantinen.

Der er også stort fokus på det gode arbejdsmiljø, så eleverne er godt rustet til at få en læreplads i en virksomhed.

Den daglige arbejdstid kan variere, men er primært fra kl. 8.00 til 15.30, og arbejdet foregår som i en hvilken som helst slagterforretning. Skolepraktikinstruktøren er din mester, og han tilrettelægger arbejdet og fordeler opgaverne mellem lærlingene. Afhængig af opgaverne den konkrete dag arbejder du sammen med andre eller alene. Præcis som i en hvilken som helst anden slagterafdeling/-forretning.

Praktikpladskonsulenten og skolepraktikinstruktørerne har et godt samarbejde med mange af landsdelens mange slagtere og finder på den måde hurtigt pladser til praktikcenterets lærlinge. Du kan blive optaget i skolepraktikken, hvis du har bestået grundforløb 2. 

 

Kontakt

Jesper Kjær Pløger
Skolepraktikinstruktør