Onlinekurser på TECHCOLLEGE

 

Brug nedetiden til at styrke kompetenceniveauet i din virksomhed og tag et onlinekursus med løntabsgodtgørelse (VEU). Opkvalificering af kompetencer kan være med til at fastholde dygtige medarbejdere samt at undgå fyringer, da virksomheden får løntabsgodtgørelse, når medarbejdere er på kursus. Kurserne er 100% online, hvilket gør det nemt for dig, dine kollegaer eller ansatte at gennemføre dem hjemmefra.

Tag et onlinekursus med løntabsgodtgørelse (VEU)

Kursusdeltagere med en faglært uddannelse kan deltage i følgende onlinekurser til kun 126 kr. pr. dag. Samtidig kan arbejdsgiveren opnå VEU-godtgørelse på 881 kr. pr. dag.

 

Onlinekurser i metal, maskin og teknisk design

TECHCOLLEGEs metal-afdeling tilbyder kundetilpassede onlinekurser inden for teknisk design, stål- og maskinbranchen.

Vi kan tilbyde AMU- eller IV-kurser, som er tilpasset til din virksomhed og individuelt tilpassede kurser, der tilrettelægges i samarbejde med jeres virksomhed og baseres på den konkrete udfordring eller behov. Ved opstart af disse kurser kræves der et minimum antal af deltagere, for at kunne realiseres.

Nogle virksomheder kan søge tilskud igennem deres kompetencefond, som typisk yder tilskud til kursusgebyr, undervisningsmaterialer og nogle dækker også lønandele. Ring til os for at høre mere.

Kursusnavn
Dato

Konsulenter

Kontakt vores konsulenter, hvis du vil vide mere om onlinekurser på TECHCOLLEGE
Birgitte Boe
Uddannelseskonsulent
El, VVS, Byggefag, Grafisk, Komposit
Jannie Rank Ringgaard
Uddannelseskonsulent
Fødevarer og gastronomi
Palle Thorngaard Balzer
Uddannelseskonsulent
Metal, maskin og teknisk design