Søg

Tjener

---

Sommerferielukket

TECHCOLLEGE holder lukket uge 29 og 30. Men vores vejledningscenter har åbent hele sommerferien. Kontakt dem på 7250 5650 alle hverdage kl. 9-13.

Er du allerede tilmeldt en uddannelse? Læs om første skoledag og studiestart her. 

Du kan også nå at tilmelde dig en uddannelse og starte 12. august. Se mere her. 

---

Michael flamberer til DM i Skills 2016

Michael Mørum Brix er i lære hos Comwell Sport Rebild Bakker. Her er han i gang med delprøven i flambering til DM i Skills 2016.

Ønsker du dig et job med fart over feltet, hvor du kan arbejde tæt på andre mennesker og give dem gode oplevelser? Så kan tjenerfaget være din fremtid. Som uddannet tjener kan du arbejde i professionelle køkkener over hele verden. Men du kommer ikke sovende til de bedste tjenerjobs; du skal fx kunne servere korrekt, dække borde smukt til mange lejligheder, forklare et fransk menukort, svare på spørgsmål om vine, give turistinformationer, levere en blændende service for gæsterne i restauranten – og en hel masse andet, der kræver, at du kan holde mange bolde i luften.

At arbejde i en restaurant indebærer at arbejde tæt sammen i et team med kolleger, der også er uddannet i restaurationsbranchen. Det har både sine styrker og udfordringer. Du vil også skulle arbejde både sent og i weekender. Så det skal du alt sammen være indstillet på. 

Her kan du læse, hvorfor Michelle Denise er i lære som tjener:

Some description

Jeg kan lide at hygge om folk

– Jeg synes, tjenere ser sofistikerede ud i deres uniformer og måden, de serverer på. Og så virker tjenerfaget spændende. Derfor valgte jeg uddannelsen. Jeg kan godt lide, at man skal være udadvendt og servicere andre, gøre folk glade, hygge om dem og sørge for, de har en god aften.

Jeg kunne godt tænke mig at komme til udlandet at arbejde. Der sætter de mere pris på deres mad. Kvalitet er vigtigt for mig. Jeg vil gerne til Miami – jeg har aldrig været der, men det virker flot, og jeg har kun positive tanker omkring stedet. Jeg forestiller mig, at jeg vil finde arbejde i en stor kæde og så arbejde mig vej op i hierarkiet. Det ser også godt ud på cv’et.Tilmeld dig en uddannelse

Du kan nå det endnu! Vi starter næste gang den 12. august

Tag praktik i udlandet

Få international erfaring, kompetence og en oplevelse for livet

Elever fra Food træner til DM i Skills

Cater, Smørrebrødsjomfru, kok og tjenere skal til DM i Skills 16

Fordels-uddannelser på TECHCOLLEGE

Udvalgte uddannelser med mange lærepladser - og mange jobs bagefter!

  1. Rørdalsvej