Tømrer
 
In English
  Log på

Tømrer

Vil du være tømrer, men du kan ikke finde en praktikplads? Søg om en plads i skolepraktikken. Vi arbejder sammen med andre skolepraktikelever i MTM Byg på Lindholm Brygge i Nørresundby. Læs mere om skolepraktik på Construction College Aalborgs hjemmeside.


Når huset er skævt

Arbejdet som elev i skolepraktik kan byde på udfordringer og opgaver, der er lidt ud over det sædvanlige. I efteråret 2013 var et større ombygningsprojekt på programmet:

”Der er så meget, som er skævt, så man skal hele tiden bruge hjernen,” konstaterer Morten fra Construction College Aalborg, der er i skolepraktik hos MTM Byg. Sammen med makkeren Allan, er han ved at sætte et listeloft op på en landejendom på Agri College Aalborg. Boligen, der igen skal komme til ære og værdighed som beboelse, har fået den helt store tur.

Der er bl.a. blevet udskiftet tag, spærene er rettet op, opstillet nye skillevægge og lagt gulve. Det har budt på mange forskellige opgaver for tømrer, murer, VVS og elektrikere, så i alt har 22-23 elever været forbi huset på Struervej i Aalborg Øst.
”Sådan et renoveringsprojekt er fantastisk,” mener skolepraktikinstruktør René Sejer Nørgaard, der leder projektet. ”Her er masser af overraskelser, for ikke alt passer efter tegningerne.”

På førstesalen er Allan ved at måle op til det sidste bræt. Han og Morten træder lidt tilbage og betragter med tilfredshed det næsten færdige resultat. ”Det bliver godt det her,” konstaterer han.


Tømrerne fra Construction College Aalborgs skolepraktik er ved at lægge sidst hånd på et projekt, der har budt på mange udfordringer.
 


 
 

 
 
Om Tech College Aalborg
Organisation
Kvalitet
Offentligt udbud
CVR-nummer: 46994051
EAN-nummer: 5798 000 556386
Kontakt
Praktikpladskonsulenter
Vejledere
Ledelse
Telefonbog
eVejledning
Genveje
Folkeskole- og produktionsskoleforløb
Skolehjem
Erhvervskollegium
Brochurer
Praktik i udlandet
English
Læs op

Sitemap
Intranet
Club 53
Tech College Aalborg | Øster Uttrup Vej 1 | 9000 Aalborg | Telefon: 72 50 10 00 |
Praktikcenter Tech College Aalborg